Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ken-Uw-Klassieken Pubquiz

De tiende editie van de Ken-Uw-Klassieken Pubquiz is meteen de eerste online versie ooit. Test je kennis over de oudheid en strijd met je team (2-6 personen) om de eerste plaats en daarmee eeuwige roem.

​​​​​​​Een klassieker onder classici
Onder classici is de Ken-Uw-Klassieken Pubquiz inmiddels een klassieker. Elk jaar streden circa veertig teams van (universitaire) docenten, studenten, oud-gymnasiasten en andere liefhebbers tegen elkaar in een bomvolle en gezellige Tempelzaal. In 2021 is dat helaas even anders, en wordt de quiz online gespeeld, via een livestream. Test je kennis over Griekse en Latijnse literatuur, klassieke mythologie, oude geschiedenis, antieke wijsbegeerte, archeologie en receptie van de oudheid. Je inspanning wordt in ieder geval beloond met een vrolijke avond en, wie weet, de felbegeerde wisselbokaal!
Schrijf u bovenaan in om de pubquiz te kunnen bekijken. U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail.

U hoeft geen extra programma’s te downloaden of te installeren op uw computer. Na aanmelding ontvangt u een link, waarmee u via de browser op uw pc, laptop, tablet of smartphone de activiteit kunt volgen. De livestream is vanaf vijf minuten voor aanvang online.

Kijk voor alle online activiteiten van het Rijksmuseum van Oudheden op onze website

Deel deze lezing